Wednesday, April 1, 2015

Afifah Miyata Bootilicious Day! #AMturns24

In the name of Allah, the Most Grateful the Most Kind.

Happy birthday to me!

Happy birthday to me!

Happy birthday to me!

Happy birthday to Afifah Miyata!

Happy birthday to me!


Hahahahahahahahahahahaha kesian nye kan wish pun untuk diri sendiri. Kehkeh. Dulik pulak kita kan. Asalkan iolsss bahagia dan makin ceria happy selalu! Gihtewww! Thanks for those yang wish #AMturns24 birthday. Actually mesti ramai yang dah tak ingat tarikh birthday i kan. Makin meningkat umur nie bukanlah nak celebrate birthday menjadi issue utama kan. Ah bosan kata nye! Asalkan tersayang wish dan celebrate birthday dengan kesayangan dah cukup. Kan? Gihteww!

Okay, actually this is my first birthday celeration yang i buat sendiri. Siap celebrate outdoor lagi. Kau hado? See, banyak sangat tengok drama ni. Tu la pasal nya terlibat sama. Hahahaha kelakar laka je kan. 

Dan sebenarnya aku nak ajak ramai orang, tapi memandangkan budget tak berapa nak mencukupi. Hahahaha boleh kira kata private party lah nie tapi NOT PRIVATE PLACE! Hahahaha the fact iolss nak buat kat rumah je tapi macam tak best je nak buat shooting shooting ni. Untuk kenangan hoccey! At least hado. Kau hado? Hahaha

Okay, party i takda tema pun. Tema bebas gihtewww! Hahaha


Walaupun kek ni kecik je, tapi comel kan. Hehehe












Hahaha kesian aiman kena buli! Padan muke iye sebab spray kat muka aku. Kah!


Princess-princess with abam sado katanye! Hahaha

Semua gambar diambil oleh cuzie saya yg comel lagi kiut. Hahaha dia baru je berjinak-jinak dalam dunia photography nie. Boleh cikdeout kalau nak tengok gambar-gambar  kat IG dia TWH Photography okay! Hamsamida.

My wishlist sempena umur dah menjangkau 24 nie uhm uhmmmm :

1) Nak dapat kerja bagus 
2) Nak ada kereta 
3) Nak ada rumah
4) Nak ada hasben yang comel (geli hati nyiah!) 
5) Nak lahirkan anak-anak ramai yg comel lagi kiut! (kalau boleh nak buat satu team bola. Keh!) 
6) Nak kurus! (yg ni azam dari tahun 2012 lagi. Kah!)
7) Nak cantik selalu comel manis dan awet muda gihtewww (muntah!)
9) Nak balas jasa mak ayah! (of course lah kan, sape yg tak balas jasa tu dasar anak durhaka!)

Tu la je lah kut wishlist yang aku nak capai, insha Allah. Doa-doakan lah ye! Hahaha ini saja lah entry aku pada kali ni. Nanti rajin-rajin aku update lagi ye. See ya! 


No comments:

Post a Comment