Thursday, December 5, 2013

DINNER BIZZCOM

In the name of Allah, the Most Kind the Most Grateful.

Hallo guys. What you guys doin'? Good?

Ok, acceli aku just nak share memori kebahagian aku semasa Dinner hari tu. Dah 2 minggu lepas dah dinner nie berlangsung cuma aku tak berkesampaian nak update. Sobs sobsss. Takda masa peluang dan ruang untuk aku menaip. Ah gitewww!


Ohh, kalau you guys nak tahu dinner ni berlangsung masa birthday girl Mimi Adila dan beliau juga adalah PM atau lebih mudah untuk difahami adalah manager bagi segala pengurusan dinner ni. Agak rumit jugaklah nak uruskan dinner ni. Tapi alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. Nie lah kawan itewww yang paling comel tu. Hehehe




Dinner kali ni diadakan di UiTM Dungun sahaja, ehhhh UiTM jer? Kat HOTEL okayy! See, HOTEL weoulsss paling GOJES and THE VOGUE gituh! HAVOC! Hahahahaha.



Okaylah, apa yang korang tahu aku memang minat dengan sorang mamat kerek senior ni haaa! Hek elehhh, mamat kerek pun kau minat kan? Apa taste tah kau ni? Ehhh, dulik lak aku(?) Hahahaha. Apa yang paling heaven, seronok gilaa dapat tangkap dengan dia. Seminggu guling-guling senyum kambin. Kahkahkah ober!

Aku pernah bagitahu si dia yang aku suka kat dia, aku puji-pujilah dia ni hensem kacak bergaya, uolss nak tahu dia kata apa? "EH, orang Perak ni memang rabun ke?" Hahahahaha kemain uolss! Dapat setempek kat muka ni. Malu nak nyorok bawah katil tapi katil pun taknak terima aku sebab lebihan lemak dimerata-rata tempat. Ahhh seteghesss!

p/s : Ehh, uolss jangan salah anggap pulok. Aku dengan dia takda heart feeling lah! Dun worry gadis-gadis diluar sana tu hoccey! Haha



Time preparation. Aku takda time nie sebab sibuk nak make up tebal 5 inchi. Hahahahaha kau mampu ke? Jealous pulak tak dapat tangkap gambar dengan belon ni. Nampak comel pulak. Huhu



Haaaa, ini lah hasilnya setelah make up tebal setinggi alam tu. Hahahaha macam retis sangat! Sumpah suka gilak! Good job dinner rangers!



I am with pweety Noorica! 



 Kemain uolss dari penyanyi jalanan dah makin femes pulok! Hahahaha kbye.



 Bersama akak Ain dan hadek-hadek UiTM Perak dolu-dolu niii. Hehe



I am with photographer si comel ni Norul Faezah. Dia nie lah yang tangkap gambar kita dengan si dia. A big honor to her. Thanks sayang! Hehehe











Lapaq teruk budak ni. Hahahahaha



Queen of the NIGHT, Princess Winnie.





Ok, sampai disini sahaja entry saya pada kali ini. Thanks for reading. Love and hugs.

No comments:

Post a Comment