Monday, August 26, 2013

Vacation at Lumut and Teluk Batik.

In the name of Allah, the Most Grateful the Most Kind.

Hello peeps. Hows your weekend? Feelin' good?

Aku ni semangat nak update blog membara-bara tapi mood nak update tu still belum sampai. Jadi, aku rasa grammar kali ni makin teruk sikit lah. Mungkin more to MERAPU. Hahaha

Okay, last weekend aku pergi bermandi manda di Teluk Batik dengan geng cedoi. Acceli aku tak faham apa itu maksud CEDOI. Ok, abaikan. Macam aku selalu sebut NONOK tu lah, and lastly aku tahu apa maksudnya. Hanya orang tertentu je faham. Krik krikkk.

Aku ni semangat je nak pergi Teluk Batik tapi tak bawak baju pun. Sebabnya? Aku bangun lewat hari tu. Bangun pagi je cedoi Asan dah meseg kata otw. Aku pun apa lagiii. Kelam kabut dibuatnya.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Gelabah!


First perhentian adalah PETRONAS SERI ISKANDAR. Dulu aku suka sangat LEPAK sini sebab PETRONAS sini ada makan makan. Makanan dia pun feelin feelin good je. Kihkihkih.



Yang ni gambar first. Aku tak pakai make up pun, hanya pakai DAY CREAM TABITA thats why muka nampak berkilat-kilat je. Macam M DAUD KILAU tak? Haha. So, aku pakai lah bedak REVLON sikit kasi hilang itu sikit kilat-kilat. Mihmihmih.

Okay........


INI LAH HASILNYA GAMBAR DARI CAMERA360!

Sekitar gambar di Teluk Batik dan Lumut.









 *Banananananana boat.*


 *kasut ni nampak buyuk sikit tapi aku nak upload gak. Ahh, aku dulik apa. Mihmihmih.*

*aku pun tak paham apa yg budak kat belakang tu nak buat sena nyer. Hahaha*










Tudiahhh! Letih sesangatlah cite nye. Sampai Kampar around 6 p.m. Solat dulu apa yang patut then kami pergi menyumbangkan suara selama sejam setengah. Gitewww! Hahaha










 

Ini citer nye terserlah betul keletihan. Sumpah penat. Kihkihkih. Ok, babai semua. Sayonara.



No comments:

Post a Comment