Thursday, August 15, 2013

TABITA YEAR END SALE!

In the name of Allah, the Most Kind the Most Merciful.

SELAMAT HARI RAYA! SELAMAT HARI RAYA! SELAMAT HARI RAYA!

Walawehhhh! Dah seminggu beraya baru nak wish hari raya. Maaflah ye uolss busy sikit beraya. Busy lah sangat kan tapi padahal terkangkang je kat rumah. Hahahaha. Yelahh, busy mood raya ni takda masa nak buka lappy, online pun guna phone je. Update facebook, twitter, we chat, whatsapp, instagram dan keek. Haaaa, jangan lupa lah follow sekali ye. Search je AFIFAH MIYATA! Pasti jumpa. Kbai.

IKLAN!
IKLAN!
IKLAN!
IKLAN!
IKLAN!

Actually aku nak promote satu produk nie kat uolss. Memang keberkesanannya sangat menyerlah lah! Dah sebulan aku pakai produk nie. Niat dihati bukan lah nak nampak putih ke apa, tapi nak nampak muka bersih dan glowing glowing gituh! Baru lah orang akan perasan kesedaran anda. Eh!

Aku pun pernah try Aura White tapi still.. Takda effect sangat. Yelah, Aura White kan famous. Aku pun sibuk gak ah nak cantik jugak. Giteww! Yang aku nampak kuku aku nampak cantik sikit dengan rambut aku terasa lembut sangat. Tak tahu lah pulak kalau sebab aku pergi treatment. Eh! Hahahaha. Mungkin sebab aku ni tak berapa konsisten sangat masa menggunakannya!

Sooo aku give up!! Nak pakai produk lain pulak. Tapi aku rasa Aura White ni bagus juga sebab this produk nie supplement nutrition, jadi memang BAGUS lah cerita nya. Macam HERBALIFE jugak lah. Harga pun lebih kurang jugak lah. Siapa pun berkemampuan untuk beli kan. Eh!

Disebabkan aku malas nak keluar pakai make up, aku try lah produk nie. First week pakai tu dah terasa give up rasa nya. Menangis bak hanggg! Pedih sangat bagai muka ditoreh dengan pisau.

Bukan apa, sessi pengelupasan lah sebenarnya. Miahahahahahaha.

Selepas 2 minggu kemudian, segala derita semua nya telah berakhir. Gitewww! Muka pun dah makin bersih dan cerah. Cerah??? Cerah sikit lah. Ahaks.

Produk apa?


Rasa nya semua orang dah tahu kan?! Hahahaha. Nama produk tu TABITA! Bukan NOBITA TABI-TABI atau sebagainya. Haha. Kalau nak beli, pastikan yang ORIGINAL okay sebab sekarang banyak produk yang palsu dan effect menggunakan produk ni amatlah memudaratkan. Beware ya guys!



Okay, ini TESTIMONI aku sendiri yang menggunakan selama hampir sebulan. Tak comel tak chantek tapi cute! Hahahahahaha. Kbai.



Ni baru seminggu pakai. Sesi pengelupasan kata nye. 


See, tengok lah muka aku habis merah padam. Hahaha. Pedih kotttt!


Dah hampir 2 minggu, dah terasa muka berubah sikit. Erk. Gitewwww!


Bila orang dah mula tegur muka makin bersih, aku makin yakin dengan produk ini!


Dan inilah hasilnya setelah sebulan menggunakan TABITA SKINCARE! Thanks you. Love & Hugs.


Ok, boleh RAYA dengan gembira tahun nie. Krik krikk. Kbai!


Niat dihati nak cantik macam Park Jiyeon. Erk. Mimpi sangatt! Hahahahaha. Popaaye!

No comments:

Post a Comment