Wednesday, July 3, 2013

Bahagia sangat kill paper dah lepas!

In the name of Allah, the Most Grateful the Most Kind.

Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar! Alhamdulillah dah lepas 4 paper. Kini tinggal lagi 2 paper. Yesss. Sangat tak sabar ok! Rasa nya dah boleh senyum sampai telinga kotttt sebab tinggal lagi 2 paper. Ahaks.


Haaaaaaaaaa.



Nak tahu paper apa yang aku dah lalui? CTU opkos la kan. First day lagi dah paper CTU. Dari diploma lagi memang macam tu. Nasib baik next semester dah takda CTU. Cuma ada BEL je lagi.

Aduh!

Azab nak amek subjek BEL tu rasa macam nak terjun bangunan. Hahahaha. Masalahnya dah la speaking kan. Kalau setakat tibai writing essay okay lagi kot even tapah hape grammar nye kan. Anak melayu kuat makan belacan memang macam ni. Miahahahahhaha!

Okay. Tutup cerita pasal belacan. Wakakakaka! Lepas tu aku ada paper Database. Alaa, lebih kurang macam Database masa diploma tu la. Yang encik Sabaruddin kesayangan kami tuu. Gitewww! Sayang sangat sampai nak aku jumpa dia 2 semester. Miahahahaha. Ok bai.

Lepas tu paper e commerce pulak. Aku suka gila subjek ni. Shopping shopping kan. Memang suka kan. Ingat subjek ni shopping je ke? Sorry sikit. Banyak sangat rules yang nak kena hapal. Argh. Koma. Fitammmmm. Hahahahaha.

Dan next nya lagi adalah paper Information System. Baru je lepas tadi. Syiokk gila. Bagi aku, subjek nie paling susah kot. EH? Rasa nya consumer behavior tu lagi susah sebab chapter dia sampai 13 or 14 kot. Yang IS nie 11 chapter je tapi aku pon dah koma study benda alah ni. Ahaks

Tinggal lagi 2 paper je. XML Programming dengan Consumer Behavior. Sangat tak sabar nak habes okay! Sebabnya nak balik kampunggggggggggg! Yessss.

Okayy. Sebenarnya aku nak cerita aku keluar awal paper hari ni. Eh ehhh! Tak sangka darling i semua pon keluar awal. Ahaks. Sooo, dorang ni memang gemar sangat tangkap gambar. Aku pon join lah sekali. Hahahahaha.

SO, ENJOY THE PICTURES!


 













Okay. Gambar semua ni bukan guna kamera aku pon. Nie kamera classmate aku, Samsung Galaxy GRAND ok. Inilah hasilnya. Padahal Camera360 jugak gunanya. Ahaks. Nama dia Faeza. Okay. Takda link dia. Kbai. Sayonara. Jumpa lagi.



Ini lah mak jemah in the house. Paling banyak bercakap. Kalau dapat cakap, pot pet pot pet. Masha Allah. Telinga aku pon penat mendengarnya. Miahahahahaha. Jangan marah ye darling. Kbai.


No comments:

Post a Comment