Monday, June 24, 2013

Haze di muka bumi Allah. Masha Allah!

In the name of Allah, the Most Kind the Most Merciful.

Sapa kata orang yang duk dalam kampus ni kurang tahu tentang isu semasa? Semua hanya dihujung jari okay. Yelaaa, internet ada kan. Setiap pagi mesti tengok gosip dulu. Mula bukak Beautiful NaraMetroRoti Kaya, dan bloggers-bloggers kesayangan. Hehehe. Isu mengenai ekonomi = okay, sosial = okay, politik???? ZERO! Luls. Hahaha

Agaklah busy dengan final exam nie, takda masa nak tengok pemandangan kat luar. Duk dalam bilik study je. Isolation sangat kan. Sedih tak?

Sekali usha dengan tingkap, tudia haihhh! Dungun pon jerebu la. Mula fefelinggg ingatkan kabus sebab kat belakang kolej ni ada gunung, bukit bukau dan sebagainyewww! Iolss ingatkan kabus semula jadi lah kan. Then, orang ramai pon sibuk pakai mask. Aku pon hairan jugak. Apa kes nie? Asal semua pakai mask ni? Mana dapat mask? Hahaha

Baru aku tahu Dungun pon dilanda jerebu jugak tapi masih ditahap tidak berbahaya. Semoga negeri-negeri yang dilanda jerebu yang teruk seperti Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan lain-lain cepat beransur pulih. Sama-sama kita berdoa mohon dari tuhan.

Insha Allah. Lastly, goodluck kepada semua UiTMers yang bakal menduduki peperiksaan akhir. Semoga dapat result yang gempak-gempak okay! Babai.



Take care uols. Don't get hurt okay. Sayonara.


No comments:

Post a Comment