Monday, June 24, 2013

Demam Keek menjadi-jadi!

In the name of Allah, the Most Kind the Most Grateful.

Hello readers dan juga bloggers. Alhamdulillah bertemu kita lagi. Hurm. Entry kali ini mengenai Keek. Yessss. Orang dah lama sibuk cerita pasal Keek, aku baru bergiat aktif dalam Keek nie. Yelaa, memang selalu lambat sikit. Macam issue sekarang ni, orang dah sibuk pasal Kakao Talk dengan Video Cam dekat Instagram, tapi masih sibuk dengan Keek. Hahahaha. So lembap!

Arghh. Ada aku kisah? Aku dulik apa. Kannnnn?

Tujuan aku buat Keek ni, saja je nak share dengan uols tunjuk video original ni haa. Selalu nampak muka macam keremajaan sangat, kesopanan dan kesusilaan tapi kali ni, baru uols tahu kan perangai aku macam mana. Perangai yang tak berapa senonoh ni kan. Tapi, takda la sampai tahap memalukan diri sendiri kot. Eh?

Video ni actually semua less make up okay. Saja jugak nak tunjuk muka sebenar Afifah Miyata ni. Selalu upload gambar dekat Intagram, Facebook, Twitter dan bla bla bla dengan make up sangat tebal kata nya. EH? Tengah cuba okay kurangkan make up. Boleh macam tu?


  

Nie first video yang kita upload. Ada jugak followers kan. Terima kasih followers! :D



Masuk hari ketiga, followers kita dah gain lagi 2 orang. Terima kasih! Terharu ok. Hehe

Thanks viewers. Walaupan dah member since 27 March, baru start upload 3 hari lepas. Hahaha. Kbai.




Keek info setakat hari ini. Ahaks. Kalau nak view large gambar boleh la ctrl + open link a new tab. Hahaha. Takkan itu pon nak ajar kan. Ahaks. Moga ketemu lagi!



No comments:

Post a Comment