Wednesday, May 15, 2013

Miss Me Please?

In the name of Allah, the Most Kind the Most Grateful

Hello guys. Lama betul tak berupdate blog ni. Rasa nya dah berbulan lama nya. Macam dah setahun lebih je. Kunun gaya macam busy pegi obersea je kan. Bukan takat obersea, ober lebeyy nie. Muehehehehe! Sorry la busy lately dah continue study nie haaa mak kiah mak jah semua. Maaf lah ye.

Jeng Jeng Jeng!

Apa topik kita kali ni? Haaaaa. Lama tak berupdate ni ada ke orang rindu kat aku? Ada ke tidak? Kunun bajet retisss betul iolss nie. Kekekeke

Okay. Iolss nak cerita sikit pasal product kecantikan ni. Maklum lah sekarang kan orang sibuk nak berKOLAGEN. Aku pon nak menyibuk jugak lah! Tapi kali ni mungkin takda kena mengena dengan KOLAGEN pon. Hahahaha. Ada aku kisah? Luls.

Okay, produk yang aku pakai ni adalah....







SAFI BALQIS PERFECT10!

Alaaaa. Model yang Shila Amzah dekat TB tuuu. Yang tengah femes tu. Femes ke? Opkos la uolss. Lagi femes dari Kak Ton. Ehh, yeke? Sorry. Lari tajuk sikit. Hahahaha. Ehh, yeke Shila pakai Safi? Setahu aku lah kan, dia pakai produk Tabita. If I'm not mistaken. Right?







Tudia......


Make up tebal gila kan. Hihihi. Btw, dia memang sangat comel kan. Adore sangat dengan penampilan, rupa paras dan keFLAWLESSan muka dia tu. Ehhh, ober pulak aku nie. Hihihi

Bagi aku, produk ni sangat bekersan. Selalu sebelum tido kita akan cuci muka dulu. Then, bangun tido je mesti muka penuh berminyak. Sakit pula hati kita! Hahaha. Tapi... Apa yang aku nampak bila pakai produk ni, minyak tuuu makin berkurangan. So, produk ni sangat bagus ok! Hihi. Actually, pakai produk apa pun okay je cuma mungkin effect dia cepat dan lambat saja. Kena lah konsisten pakai. Okay?


Thennnnnn......


Aku telah berpaling arah ke produk CINELLE! OMG! OMG! OMG! Yes, like CINELLE says, HAPPY SKIN HAPPY FACE. Alright? Kikiki

Ini semua gara-gara WATSON buat SALE! Memang pantang sangat mak kiah mak jemah kak bedah nampak SALE gituhhh! Discount banyak gila pulak tu. Rugi kalau lepaskan peluang ni. Ye dak? Bukan senang nak beli produk mahal macam CINELLE ni. Pernah hajat nak cuba, tapi tak berkesempatan. Apa boleh buat! And finally.......





Dah cuba jugak! Dari hari ni, aku baru pakai seminggu. Nanti kita tunggu resultnya ya! Bau dia sedap. Rasa lemon. Terasa nak makan pulak produk CINELLE nie. Hahahaha. Weirdo.



Tadaaaaaaaa! CINELLE nie ada dua jenis rupa parasnya. Satu kaler hijau and then satu lagi kaler biru. Yang kaler biru tu untuk kulit wajah yang bermasalah seperti jeragat, jerawat dan sebagainya. Yang ni untuk SAYA! Wow! Gituhh...







Haaaaaaaaaa....

Dengar cerita, ramai yang dah pakai kolagen sekarang. Uolsss dah mencuba ke belum? Kak Ton yang comey nie pon teringin la jugak nak mencuba nya. Cuma tak berapa berani nak cuba sebab takut ada side effect kan. Pelik-pelik je sekarang kan. Hahaha. Perasan Kak Ton la pulak. Nak comey macam Kak Ton, kena lah pakai produk Kak Ton. Tak gitu??? Hihi

Tapi.... Banyak jugak testimoni yang dah berjaya mencantikkan kulit, menukar warna kulit, dan sebagainya. Wah! Bertambah semangat Kak Ton pon nak mencuba nie! Jom tolong Kak Ton mana satu kolagen yang okay? Konfius ni konfius. Kekekeke



Hmmmmm....

Erm.




Haaaa! Ada 3 pilihan je yang susah sangat nak pilih. Rasa macam nak beli semua, tapi nanti orang kata tamak pulak. Hahahaha. Gurau je. I bukan anak Dato' ke Tan Sri nak beli pelbagai jenis produk nie. Kalau anak Datuk tu mungkin IYA. Muehehehe. Ober tawwwww!

Tadaaaaaa... Nie lah produk yang aku maksudkan. Gluta 200K, FER WHITE dan AURA WHITE! Somebody helps me to make a decision!!!!!!


Kunun nak pakai GLUTA 200K ni dengan harapan muka boleh jadi KPOP. Ober okay! Haha. 




Fer white nie produk baru jugak lah dikeluarkan. Dengar cerita lagi murah dan bagus dari Aura White. Hmmm. Tak pasti...




 Saje je psycho amek gambar AURA WHITE ghupe gini dengan harapan muka aku pon boleh jadi macam nie. Sapa comel lagi, model ni ke Kak Ton? Hahahaha. Aura Kak Ton tak habes lagi. Ok bai.

All pictures are credit to MR GOOGLE! Thanks you! Sayang bebanyak! Muah muah muahhh! XD




No comments:

Post a Comment