Tuesday, August 28, 2012

Raya Dengan Kengkawan :)

In the name of Allah, the Most Kind the Most Grateful.

Pada tanggal 25 Ogos dan juga sempena 21 tahun 5 bulan kelahiran ku, dapat jugak aku meraikan hari raya yang sangat meriah. hew hew. takda meriah sangat pun sebenar nya sebab dapat hadir beberapa buah rumah je. tak dapat nak ke belah utara. lastly pon kat batu putih je. itu pon dah 7 40 malam. Nak beraya lagi memang dah tak lalu la. Huhu

First, kitaorang gerak umah aku dulu lah. haruslah umah aku dulu kan~ rumah retisss yang paling jauh. haha. tetibe pulak kan. terober. hikhik. then, kitaorang gerak umah qila, yus, jenab, adha, memey, syue dan meghoi. itu je lah yang sempat kami berkunjung ke rumah. heee

Raya kali nie sedikit meriah lah sebab kehadiran Fiza dan Jenab. Sebab mereka nie jarang join beraya bersama. Tu yang aku suka sangat tuu! Rindu gila kat kawan aku. Semua dah comey dan handsome belaka. Haruslah kannn. Kawan aku semua dah dewasa dan matang. Tak lama lagi bakal dapat kad undangan lah kan. Hihi. Tak lupa jugak, kawan sekolah aku iaitu Wan Nazri hadir jugak. Wahhh! Lama gila lah tak jumpa dia sejak beliau berpindah ke Melaka. Rupa paras tak berubah, macam tu jugak la. Tak gemuk tak kurus. Heee. Aku je la yang berubah. Haha. Setiap manusia perlukan perubahan. Haha *tetibe*


aku suka gila gambar nie! semua orang ada dalam gambar nie. teheeee :D Credit to Fitri :)


yang nie gambar mase wedding abang Adha kat Taman Cahaya. Credit to Fitri. :)



dari kiri, Ezzri, Fiqah dan Akhim. Credit to Fitri. :)



With my bestie :)



Dengan sahabat baik saya. Teheeee :D



Nie umah meghoi kat Batu Putih, kampung aku jugak la tapi first time masuk umah beliau. 5 Star betul lah umah dia. Rase nak guling2 kat umah dia. *ober* Hakhak. *kami makan nasi himpit dengan laksa*



Yang nie pulak kat umah makcik Jenab kita yang comel nie :) Mak dia masak laksa. Sedapppp tawwww. Hehe *tak dapat rase laksa mak dia buat.. T_T*



Di rumah yus. Rehat sebentar. Mak dia masak Mee Kari dan Puding Roti. Sedap taww. Rugi tak rase. *regret tak dapat makan Mee Kari mak dye buat*



Si gadis cantik semua :D


Sepanjang perjalanan, saya tumpang kereta Fiza. Dye driveeee :D Comel kan kawan saya semua? Hehe


No comments:

Post a Comment