Tuesday, August 21, 2012

SALAM LEBARAN 2012

In the name of Allah, the Most Kind the Most Grateful.

Alhamdulillah. Pejam celik pejam celik Ramadhan telah mengakhiri dengan kedatangan Syawal. Maka, tamat juga lah puasa sebulan. Terasa cepat betul masa berlalu. Aku pon sekejap lagi tamat juga lah praktikal. Tak sabar rasa nya nak habiskan diploma nie. Pastu kita horayyy horayyyyy! Tapi, azabnya... Nauzubillah! Tuhan saja yang tahu. Huhu.

Okay, first raya aku takda buat apa-apa pun. Duk umah je layan tetamu. Sanak saudara semua pulang ke rumah. Meriahnyaaaaaaa! Dari pagi sampai ke petang sampai lah ke malam. Memang penat jugak lah layan tetamu nie.

Raya kedua pulak aku beraya belah keluarga ayah dengan sambutan hari keluarga di Tanjung Tualang. Memang setiap tahun diadakan rumah terbuka ini. Dan orang yang hadir pon orang yang sama juga kebiasaannya. Takpe la, ada juga la saudara yang hadir. Dan kami pon ziarah menziarahi umah sanak saudara. Balek je umah, memang terus lelap la. Letih teramat! Lagi dengan kehujanan yang sangat lebat. Huhu

Third raya pulak aku beraya dengan kengkawan lah! Ape lagi kan.. Ingat kau je mampu beraya dengan kengkawan? Aku pon ada kawan juga yang setia beraya. Kawan aku nie semua pelahap jeee. Opsssss. Ter'over' lak. Hihi

Okay, aku nak pegi tido! Gudnite uolsss. Sambung story moly esok. Bubye readers! :D




Nie family besar aku. Anak buah dah ada 9. Wah! Meriah kannn. Keluarga abang long takda dalam nie dengan baby baru kak mijah. Nama dia Nadya Haleena :D Actually gambar tahun lepas nie. Hihi



Aku, nuyui dengan asan cedoi. Hihi. Yang nie dekat umah Panjang(nama sebenar tak dapat dikenal pasti).




Yang nie memey, ikin, nuyui dan mael. Baju dorang sama pulak. Matching gituhhhh. Bole la couple sehari. Ngeh2.



Tu dia ratu rock kita. Nama dia Nuyui. Single lagi. Hihi. Tetibe lak. :)




Yang sebelah Nuyui bajet macho nie Asan a.k.a Cedoi. HAHA. 10 lagu dibantai nya. Aku tukang tutup telinga je. Hahaha



No comments:

Post a Comment