Thursday, August 16, 2012

IFTAR BERSAMA

In the name of Allah, the Most Grateful the Most Kind

Hey guys! Semalam aku ada event berbuka puasa dengan kengkawan skola batch 2008. Semua kawan aku dah handsome2, comel2, cantik2, kiut2, molek2 dan sewaktu dengannya. Hikhik. Memang meriah sesangat lah iftar malam tadi! Dalam 18++ kot yang turut hadir memeriahkan suasana. Wow! :D Antara nya adalah Aku sendiri, Yushatikah, Amalina, Syikin, Farah, Izzah, Teha, Syue, Qilah, Asan, Mael, Arip, Akhim, Memey, Aiman, Jaare, Uber dan yang berkaitan. Huhu. Rindu korang semua.

Event iftar nie kami buat dekat RestHouse Kampar. Wah! Grand gituhhhh. Rm18 per nett per person. Hikhik. Event ini telah di kendalikan oleh PUAN AFIQAH dan TUAN JAARE. Hahahaha. Dah berkahwin rupa nya kawan aku nie. Hehe. Motif? Sebab setiba nya kami masuk Rest House tu, terpampang meja tu tulis nama PUAN AFIQAH. Aku ingatkan Afiqah laen tapi ternyata kawan aku. Hihi

Based on makanan, takda la sedap sangat pon... aku rasa lah! Rasa rugi lak tak tangkap gambar menu. Huhu. Menu tu memang banyak gila la tapi pkul 8 30 je banyak dah abes. lol! Makanan tambahan ada aiskrim, laksa biase, laksa singapore kot dan kuih muih yang manis-manis dan comel-comel. Haha

Hope dapat buat event macam nie lagi. Korang the BEST lah! Jangan lupa next event raya ke-6 maybe pada hari Sabtu. Miss all of you! Ingat daku dalam doamu. Kekekeke~ *Ober jap :D

Then, lepas habis iftar tu, kawan ajak hang out jap kat Tasek BB. Nak kata lepak, macam kasaq sikit so aku kata la hang out. Hihi. Lama tak jumpa kawan ni, lagi2 farah dina. Sejak lepas SPM lagi lah!! Si comel kawan aku sorang ni. So, panjang lah cerita nya sampai dekat 11 30 malam habis tersurainya majlis more kat Tasek. HAHA. Kawan-kawan lelaki pulak siap mintak sorang singgit nak beli air dan makanan ringan sambil bersantai tengok tasek. Tengoklah sangattttt kannnn dah gelap gelita~ Hihi. Ok guys! Sampai di sini saja cerita aku. Bubye! Btw, Salam Aidilfitri buat semua blogger! Ok, diakhiri dengan Wasalam. :D Peace No War!!



Cheers! Tak tahu la tema apa. Bercampur baur. Hihi




Untunglah gambar aku takda kan. *Emosi tetibe :P




Apa pun tak boleh! Hahaha




Ini lah menu aku. Banyak gila daging tu tapi aku tak makan pon. Amik je banyak. Haha. Air tu memang wajib kena ada 2. Hihi




Ini lah kawan aku Farah yang banyak cakap tu! Hihi




From left, Qilah, Syue, Izah, Ikin, Farah, Jenab dan Teha :)




Ini lah boss kami, PUAN AFIQAH dan TUAN JAARE. Hihi. Tengah kira duit. Heee




Penceria iftar bak kata Miss Ama. Hihi

No comments:

Post a Comment