Sunday, July 15, 2012

Final Masterchef

In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful.Kehangatan makin membara dalam Reality Show Masterchef. Jangan lupa saksikan perlawanan akhir Masterchef di antara Angah dan Dato' Fazley pada malam ini pada 9 malam di Astro Ria. Apabila 3 orang telah tersingkir pada malam tadi, antaranya ialah Juliza Adlizan, Farouk Hussin dan Soo Wincci. Jomm jommm kita saksikan perlawanan akhir malam nie. Saya sokong Dato' Fazley! :D

Bukanlah mudah untuk menjadi chef yang hebat memasak. Aku akui bukan mudah untuk memasak yang dapat memuaskan hati juri. Namun, sepanjang aku menonton masterchef, aku dapat nampak kehebatan Dato' Fazley mengendali kan dapur sajian Masterchef. Semasa beliau menjadi ketua dalam kumpulan, semasa beliau di peti sajian masakan dan sebagainya.

p/s : lepas nie Dato' Fazley boleh lah bukak restoran. pasti banyak pengunjung yg mahu merasakan masakan beliau. pelbagai jenis hidangan yang mengiurkan hati anda dan pelbagai jenis masakan antara masakan Asia, Pan Asia, Greek, Afrika, Ireland dan banyak lagi! Well, tahniah diucapkan kepada Dato' Fazley!

No comments:

Post a Comment