Monday, January 23, 2012

Ekspedisi Gua Kandu, Gopeng.

In the name of Allah, the Most Grateful the Most Merciful.

baru-baru nie group member of DiSK ade buat ekspedisi ke Gua Kandu. you all tahu tak? first time aku dengar name gua kandu nie, agak hairan lah kat mane letaknya Gua Kandu nie... paling femes gua kat Perak nie yang aku tahu ialah Gua Tempurung. And then baru aku tahu rupa nya Gua Kandu nie private sector. Agak sangat mencabar kot Gua Kandu nie. sangat adventure!!!! sumpah menakotkan. and overall aku dapat buat semua nya dan aku sangat puas hati even tangan aku sakit2! :D and sebelum kami pulang, kami sempat mandi sungai. air nya sangat deras dan sejuk sekali! first aku rendam dalam air tu, aku tak pakai kasut. memang kaki aku sakit2 lah then tak lama lepas tu aku pakai sport shoes aku tu pergi mandi. air dia sangat deras dan siap haribulan aku boleh di bawa arus. pergh! mencabar! lagi satu, sebelum kami pergi ke destinasi, kami kena naik lori dulu! how shame!!! hahaha. but, BEST!!!!!!!!!! ok, last but not least, baru aku terasa yang aku nie gemok sangat! ommooooo~ hahaha. proses pengDIETan akan bermula. ngeh3! anyyeong! thanks for reading!

p/s : if nak tengok besa gambar nie, click RIGHT CLICK and open link in new tab okay! :D hamsamida! hehehehe.

























photo credit to: Pieja Citrossa

2 comments:

  1. Huyoo.. smart3. Mcm best ja. Nk p gak la nt :D

    ReplyDelete
  2. best! sape tak tahan lasak tuh, di sarankan jangan pegi la! :) hehe

    ReplyDelete