Monday, July 11, 2011

37 : 1

In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful.



Assalammualaikum.. Jawap2. Jangan tak jawap. Sape tak jawap, dia berdosa. Memang itulah hukumnya. HEHEHE. Meh kita minum secawan kopi kejaps. Hihihi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alright. Tajuk kita kali nie 37 : 1. Ape mende uh? Ape 37? Ape 1? Waaaahh! Mesti tertanya-tanya kan. Sape tengok cite 3 2 1 ... Cinta, mesti kata pasal jodoh kan? Haaaaaaaaaaaaaa. Salah ke betul, mari kita survey dulu same2 ye! Berbalik pada nie, aku pon mula berfikir sejenak. Ye ke tak ke ye ke tak ke. Ye lah kot. Tapi, aku masih nampak ramai lagi laki yang wujud kat muka bumi nie. Bak kata orang, laki nie ramai je actually, tapi mungkinnnn lah memandangkan laki nie banyak masuk pusat henti, eksiden mat rempit, kes bunuh, masuk penjara dan sebagainya. Itu lah yang kita nak bincangkan sekarang. Hmmmmm... 37 wanita nisbah dengan seorang lelaki? Macam mane tu? Urh! Menakotkan. >.<

***************************************

Apa yang anda fikir tentang ini? Mari kita fikirkan sejenak. Aku masih belum ada jawapan tentang ini. Apa yang salah? Mengapa ini semua terjadi? Mungkinkah sebab dunia hampir kiamat? Dan wanita yang akan jadi pemimpin seperti di Thailand?

---------------------------------------------




............................................

Okay, for me, aku pon mula lah susah hati bila takde orang nak kat aku. Takde orang nak kat aku? Erh! Salah! Aku yang sangat memilih! Sangat ke? Tak kot! Aku bukan memilih tapi aku taknak tipu diri sendiri dan aku pon taknak mainkan perasaan orang. Kan? Kan? Menyendiri itu kan lebih baik dan aku bebas berkawan dengan semua orang. Kan? HAHAHA. Then, I make a decision untuk cari jodoh mase degree. Pastikan abes degree, aku dah ade calon. Teheee~ InsyaAllah. Rasa masih awal cari jodoh sekarang. HEHE. Gediks je kan. Its okay. Aku nak wat ala2 3 2 1.. Cinta lah. Wat muka tataw malu tuh. Bak kata AMALINA dan NOORICA (padahal masing2 dah ade boyfie) Ngade kan? HEHE.

No comments:

Post a Comment