Tuesday, June 21, 2011

JOG LIFE!

In the name of Allah, the Most Kind, the Most Merciful.

Hello hello hello! Yaw wassup everyone. See me again. Yeah! For this late day, I want to share something with all of you. What is it? Let me guess. Hahahah. Okay. Actually, aku dah rase berat badan dah naik dengan mendadak, maybe. So, I decide untuk jogging tiap ary sekitar UiTM. Maybe its not everyday, but almost everyday. First, just walk, and walk again. Then, berjalan dengan laju dan laju lagi sehingga berpeluh. Haha. Itu baru nama nye sihat! :)

And and and kawan aku pon nak turunkan berat badan. So, kami semua jogging dengan happy sekali! Thanks everyone! Cheers! :)



Gambar nie kami amek kat SIDEC. kebetulan ada pasa malam. Kami beli air je. Berbakul-bakul air kami beli. Kelakar! Yang penting, kami tak beli makanan ape2 pon kat SIDEC. Cume beli PAU je. :) Yeah! Turun lah 1/2 kg kot! Kalori ! Kalori ! HEHE.





Nie pasangan paling ideal sekali. Fatin nasimah dan Adi azwan. Nasimah, jaga Adi baik2 taw. Nanti kami tak dapat tumpang kereta Adi lagi. Hahahahhaha. (gila jahat...) HEHE. I love you all. :)

No comments:

Post a Comment