Sunday, February 13, 2011

LDK, its not really BADS !

In the name of Allah, the Most Merciful, the Most Kind.

Hello everybody. Ok. Hari ini kami semua part4 ada LDK. Yup. Setiap sem memang macam nie. Agak membosankan la. Bila cakap pasal LDK, student mesti menyampah. Senang cite kami semua tak suka LDK. Including ME la. HAHA. Nak taknak, kena jugak lah ikut peraturan UiTM nie. Tapi, kali nie kitaorang buat outdoor. Selalu nya indoor. Since part1. So, xde la bosan sangat. Actually, its good activity for us. :DDD So, nie je la pictures yang dapat diambil semasa LDK berlangsung.





Nie Amalina. Merangkap best buddies aku. Kalau tak kenal juga, tak tahu la aku. Hahaha! Masa nie ceramah. Malam tadi. Prof Fisal yang bagi ceramah. Mak aih! Lama kot dia bagi muqaddimah pun dah sejam. HAHA.





Okay. Yang tepi aku blah kiri tu sape ye? Hah, tak kenal? Ish2! Hahaha. Yang tu la rumate lama aku. Nama dia Suhaila. Budak Kedah tuh! :DD Hehehe! Slumber je kan kami snap photo. Hantam je la. Hakhak. Yeah! :DD





Okay! Sekarang tepat 8 38 pagi. Uhhh! Liatnya aku nak bangun tido. Ape pun, terpaksa gaklah bukak mata nie luas2. Hahahaha! Ok. Nie first activity kami. Puzzle gambar kepimpinan Malaysia. Tun Abdul Razak? Haha! Terer tak? Kami dapat siapkan hanya 12mins, maybe. :DD






Alright! Setelah tamat aktiviti pertama, yang nie aktiviti kedua kami. Pass gelung tanpa pegang. Susah jugak actually. Kita perlu berKERJASAMA antara ahli kumpulan la kot. Sebabnya kami tak boleh lepaskan kertas yang ada ditangan kami tu. Sambil tu kami sebut 1 bangsa kat Malaysia dan menu makanan yang ada kat Malaysia. Aku sebut Minangkabau dan lasagna. Semua orang tanya ape tu lasagna?? Not at all la actually. Hahahaha! :DD Sengetlah aku nie.






Hah, yang nie aktiviti terakhir kami. Susah giler vavi la. Hahaha! Menara kemerdekaan. Hah, tu la agaknya. Masa nie cuaca pun panas terik. Aku pulak rasa nak menangis. Agaklah macam puteri lilin. Hahaha! Sengal. :PP

No comments:

Post a Comment