Thursday, January 20, 2011

Hairstyle 2011

In the name of Allah, the Most Grateful, the Most Kind

HAHA. Wow! Amacam tajuk dye? Hairstyle for 2011. Okay! Setelah sekian lama rambut aku kelihatan boyish, now this is the first time aku ade rambut sepanjang ini. Dulu, rambut aku hanya ala2 Lee Teuk je. HAHAHAHA. Last aku berambut panjang, masa tuh aku f2. Lama dah tuh! Hah, Jeng3! Mahu lihat tak rambut aku sekarang? Mane leh! HAHA. Kalau nak, ym! HAHA. Mula2, rasa nak rebonding rambut, tapi bila fikir balik takot rosak lak rambut kan. HUHU. Okay. Ini gambar yang aku rasa sesuai untuk aku menggayakan pada tahun nie. Agaknya, yang mana paling menarik untuk aku? HEHE. :DD





1.
Rambut nie biase je. Aku suka potongan yang hadapan tuh. Nampak sangat comel kan? HEHE.





2.
Rambut nie lawa kan? Terasa gak nak curly rambut, tapi ingat pakai tudung plak kan. Terasa macam over plak. Tapi, tak salah kan? HAHA.





3.
Tak tahu kenapa, tetibe pulak aku suka gaya rambut camnie. Tapi, pendek la rambut nie. Nak kelihatan girlish sket. Tuh la azam aku tahun nie. HAHA. Rambut nie aku pernah menggayakan dulu kala. HEHE.

2 comments:

  1. rambut 1st lawa

    thanks follow me...:)

    ReplyDelete
  2. oh, okay! thanks for your commento! HEHE. No biggie! :D

    ReplyDelete