Wednesday, September 8, 2010

HAPPY EID

In the name Allah,the Most Grateful,the Most Merciful

Syawal bakal menjelang lagi pada keesokan hari,akan tetapi Ramadhan bakal pergi.. Sob3.. T.T Sudahkah anda semua cukup sempurna melakukan ibadat dibulan puasa? InsyaAllah moga begitulah hendakNya.. Saya pun taknak sedih sedih dibulan puasa nie.. Syawal kali nie kami sekeluarga raikan secara sederhana sahaja bagi menghormati pemergiaan ayahanda tercinta kami dan nenda yang baru saja terima pemergiannya.. Di sini,saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat sahabat handai.. Maaflah tak dapat nak anta meseg kat korang semua sebab kredit tak mencukupi.. Bak kata omputeh, insufficient credit.. Betul ke? Kekekekeke.. ;pp Dan tak dapat juga nak wish kat facebook.. If ada kesempatan,insyaAllah saya akan wish pada kawan kawan kesayangan saya.. Mostly siblings saya yang sangat saya sayang semuanya.. Ehee~ Thanks for Ismat Paragon Fay who the first person wish HAPPY EID by phone this morning.. Bagi pihak saya,saya benar benat memohonmaaf atas apa yang terjadi dan semua ini juga bukan keinginan saya.. Saya harap anda ceria selalu di hari raya yang mulia ini.. Buat kawan facebook lak, thanks bebanyak sebab wish HAPPY EID and tag photo for me even I recognize them or not.. Thanks you very much.. I Love You all.. Hope you all can still close and keep in touch with me.. I’m very appreciate it.. ^^, For Atin,I really love that pictures.. Lee Teuk looks so cute with wearing BAJU MELAYU.. Ahaa! Lupe lak.. Baju raya saya tahun nie kaler blue black,green,pink and blue.. Ehee~ Yang nie saya listkan kawan kawan yang sangat penting dalam hidup saya :

Kawan sekolah rendah : Nurul, Azie, Amalina dan Ain.

Kawan sekolah menengah : Fyza,Faezah,Aiman,Arep,Ezzri,Aqilah,Teha,Izzah.

Best buddies : Musfirah,Hanaa,Adiba,Azim,Khairuldin,Megat,Syafiq,Fikri,Farish,Ayu,Muffin,Nizam.

Kawan UiTM : Kamilah,Icha,Hanis,Erma,Syiqin,Athifah,Suhaila,Shahrul,Zairin.

Kawan yang mengenali : Afiq,Ubaidah,Razlan,Nua,Elynn,Fariqh,Hyung Nim,Jimmy,Taufik.

Waaaahhhhhh! Banyaknya! Pening listkan.. Yang tak list tuh,maaf ye! Bukan tak sengaja.. But,nie la kawan yang paling close ngan aku till now.. Thanks.. Ada la somebody yang dah ta berapa nak close,maybe busy or what.. I don’t mind.. Thanks sebab nak berkawan ngan saya.. I really thanks.. Hurm~~ Kat sini juga,saya ingin memohon maaf sebab saya tahu saya banyak menyinggung perasaan korang semua.. Saya nie kadang2 memang emotional sket.. Mulut lak pedas cam cili.. Thats normal.. Saya nak berubah.. But,it take time.. But then,saya muhasabah diri and what the mistaken that I’ve done.. Mostly buat Mimi yang selalu terguris hati ngan saya.. Mianne.. ;’(( Saya harap Mimi lebeh serius dalam membuat tugasan.. Sorry! Dan pada Ismat,saya sangat sangat banyak buat salah kat awak.. Maaflah sebab saya tak tak tahu nak jaga hati awak.. Selalu buat awak marah dan geram.. I know I’m not a good friends for you.. Thanks sebab sudi berkawan dengan saya selama ini.. Takde banyak yang saya nak kata, Cuma saya harap awak sudi berkawan dengan saya lagi.. But,not now,I think…. Ok la! HAVE FUN yah buddies.. LOVE YOU till end.. ^^,

If nak datang umah,nie alamat kampong saya : No 37 Kampung Haji Dahlan,Simpang 4,31950 Mambang Di-Awan,Perak.. ^^,

No comments:

Post a Comment