Monday, July 26, 2010

LOVE MY DAD !

The most thing yang aku nak cakap adalah ayah aku dah meninggal dunia pada tanggal 26 Jun 2010.. Ta sempat nak update blog.. Aku rase pon cam dah lame ta updated! But,i'll try myself untuk update gak about my current issues.. HUHU.. I believe that Tuhan lebih sayangkan nyawa ayah aku.. Aku pon taknak tengok ayah menderita kesakitan.. Aku nampak ayah aku menangis kesakitan masa aku suapkan ayah aku makan.. The truth is aku tak sanggup laaaa! Is very hurt! I try myself supaya jaga kesihatan dan tak jadi macam ayah.. Ayah sakit.. Ayah meninggal disebabkan SEPTIC SHOCK.. Aku akan kaji apa itu septic shock.. Ayah aku masuk hospital Kampar lebih kurang 11 days.. Then,seminggu lepas tuh baru ayah aku passed away.. Ayah aku meninggal kat hospital Ipoh.. Masa ayah kat hospital Kampar,aku merasakan kelainan kat ayah aku.. About his behaviour.. It kinda something weird laaaaaa , u know.. Semua datang ziarah ayah even my uncle yang datang guna kerusi roda pon sanggup ziarah ayah.. Masa tuh aku dah rase aura aura kehilangan ayah.. But,i strong myself to make me cheers.. Aku akan cuba kuatkan semangat dan buat yang terbaik demi masa depan aku dan akhirat jua.. Now,I'm focusing on my studies.. Tomorrow , I have a quiz of calculus.. Wish me that I can do it! :D

No comments:

Post a Comment